Fönsterputs i Steninge

Nöjdhetsgaranti

12års erfarenhet

Miljöbil

Försäkrade

Fönsterputs i Steninge

TILL PRIVAT OCH FÖRETAG

Du bor i Steningeoch behöver Fönsterputs?

Josef fönsterputs finns i Halmstad sen 2011 och vi kan fönsterputs. Vi är noga att hålla avtalad tid, noga medan vi putsar och lämnar rent efter oss. Vi satsar inte på massa reklam, vi satsar på kvalitet till en bra pris. Det uppskattar våra kunder och rekommenderar oss. Stort tack till var och en av mina underbara kunder!

Fönsterputs behöver varken vara dyrt eller en lyx. Vårt mål är – Prisvärd kvalitet. Du bestämmer om vi ska putsa när du ringer eller om putsen ska vara återkommande – utan bindningskrav!


Kontakta oss så får du ett bra pris på just din fönsterputs!

Prova och se!

JOSEFS FÖNSTERPUTS - PRISVÄRD KVALITET

Därför ska ni välja oss:
  • Håller det vi lovar
  • Noggrann Fönsterputs
  • Lämnar rent efter oss
  • Många års erfarenhet
  • Serviceinriktad
  • Håller tiden
  • Nöjdhetsgaranti
  • Miljöbil
  • Lokalt företag
  • Försäkrade

 Fönsterputs nära dig i Steninge, Halmstad, Laholm och allt omkring!

Vanliga Frågor

Vi gör rent båda sidor, förutom om något annat är avtalat. Fönsterbräde och bläcket med, eftersom det är helhetsintrycket som räknas. Har du svårt att plocka bort blommor från fönsterrutan hjälper vi även med det. Önskar du att vi tar något mer när vi putsar? Säg bara till…

Det beror helt på hur hårt utsatta dina fönster är, normalt brukar vi rekommendera på våren och hösten.

Om bostaden är nära en väg eller vatten så brukar vi rekommendera fönsterputsning mer regelbundet, hur ofta beror på era förutsättningar. Kontakta oss gärna .

Vid regn kommer vi ändå. Skulle det blåsa och regna mycket hör vi av oss och bokar om tiden.

Ja, men om det är bli för kallt hör vi av oss och bokar om tiden.

Ja, om vi ska även ta insidan, men har du inte möjlighet till detta hittar vi en lösning. 

Tveka inte att höra av dig, vi vill ha dig kvar som kund och strävar konstant att bli bättre. Därför uppskattar vi när du kontaktar oss och berättar vad vi kan göra bättre. Eftersom vi har nöjdhetsgarantin kommer vi lösa detta.

Fönsterputs kostar per timme ca.320kr – 490kr. Det som avgör slutgiltiga priset är vart fönsterputsen ligger, hur fönsterrutorna är (med spröjs eller utan, 2 eller 4 sidiga, lättillgängliga mm. 

Därför föredrar jag ett fast pris, så vet du och jag vad det kommer kosta, oavsett hur lång det kommer ta för mig.

Priset för fönsterputs är ca.35kr / ruta* för vanligt stora fönster. Priset för altan- och balkongfönster ca.55kr / ruta balkong/altanfönster. Båda prisexempel inbegriper tvätt av båda sidor av rutan och efter RUT-avdraget (inkl. moms). 

För att garantera prisvärd kvalitet föredrar vi att ge ett individuellt beräknad fastpris, som brukar vara billigare. Prisexempel här finns för att hjälpa dig så du har en uppskattning vad det skulle kosta.

Josefs fönsterputs erbjuder professionell fönsterputsning till ett fantastiskt bra pris!

Det finns många aspekter att ta hänsyn till för att ge en korrekt tidsuppskattning. När vi har sett er lokal, bostad eller fastighet, kan vi ge en uppskattad tidsåtgång.

Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet.

Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet. 

Vi är verksamma i Halland, på följande platser:

HalmstadLaholmBåstadSteningeGetingeHaverdalHarplingeKvibille, Slättåkra, Nissaström, Gullbrandstorp, Holm, ÅledOskarströmTylösand, Skedala, Simlångsdalen, Trönninge, Tönnersjö, Eldsberga, Veinge, Mellbystrand, Skummeslövsstrand

Bra att veta innan besöket

*Har du inte möjlighet hjälper vi dig gärna med detta.

Fönsterputsning i Halmstad och Laholm

Vilka regler gäller för RUT-avdrag?

Rut-avdraget gäller för hushållsnära tjänster som utförs hemma hos dig, eller i din sommarstuga eller liknande. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs.

I RUT-avdraget ingår fönsterputsning och städning och därför betalar du bara halva arbetskostnaden när vi kommer hem till dig för att tvätta fönster eller städa.

Du behöver inte göra någonting, förutom att betala mindre. Vi sköter all administration hos Skatteverket och gör avdraget direkt från fakturan. När du anlitar oss för fönsterputsning eller städning i Halmstad kan du koppla av. Vi tar hand om pappersarbetet. Önskar du veta mer? 

Hur mycket RUT-avdrag får jag?

Du kan få högst 75 000 kronor per år i rotavdrag och rutavdrag. Av den summan får högst 50 000 kronor vara rotavdrag. Om du redan har utnyttjat hela eller delar av ditt rutavdrag, kan vi ansöka om utbetalning för någon annan i hushållet som också uppfyller kraven för rutavdrag.

Om du kan ta del av rutavdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du har gjort. Använd gärna tjänsten Räkna ut skatt för att göra en preliminär beräkning av hur mycket skattereduktion du kan få. Det är särskilt viktigt om du använder både rotavdrag och rutavdrag och skattereduktion för grön teknik under samma år.

Fler frågor?

Läs vår Frågor och svar eller kontakta oss!

Kontorsstädning i Halmstad och Laholm

Nöjdhetsgaranti

När du anlitar oss för fönsterputsning i Steninge ska du känna dig trygg med att du får ett kvalitetsjobb, till ett bra pris. Prisvärd kvalitet, helt enkelt. Nöjda kunder är vad vi lever av och det som har gjort att vi kunnat fortsätta att växa. Vi kan putsa fönster och göra rent, helt enkelt.

Det är därför vi erbjuder nöjd kund-garanti. Är du inte nöjd är vi inte heller nöjda och kommer att anstränga oss till det yttersta för att rätta till det som blivit fel. Klarar vi i slutändan inte av att göra dig till en nöjd kund behöver du inte betala. Det garanterar vi.

Fönsterputsning i Halmstad och Laholm och Båstad

Om företaget

Resan börjar 2011 i Halmstad. Jag, Josef startade  eget och började putsa fönster vid sidan om mitt jobb som resurspedagog i skolan. Några få nöjda kunder rekommenderade mig till deras bekanta och vänner. Med tiden blev det fler och fler.  

Med tiden blev jag allt skickligare även att putsa inglasade balkonger och balkongräcken.

Under de senaste åren kunde jag även samarbeta med andra företag i Halmstad inom fönsterputsning, matt och möbeltvätt med utmärkt resultat.

Denna resa gjorde att jag idag tryggt och kompetent kan erbjuda Fönsterputs, Kontorsstädning och Hemstädning i Halmstad med omnejd.

 

Här finns vi!

Halmstad, Laholm, Båstad, Steninge, Getinge, Haverdal, Harplinge, Kvibille, Slättåkra, Nissaström, Gullbrandstorp, Holm, Åled, Oskarström, Tylösand, Skedala, Simlångsdalen, Trönninge, Tönnersjö, Eldsberga, Veinge, Mellbystrand, Skummeslövsstrand