GDPR

Vi skyddar dina personuppgifter!

Den 25.maj 2018 började en ny EU-förordning att gälla: GDPR (General Data Protection Regulation) vilken ersätter den tidigare svenska Personuppgiftslagen (PUL). För er innebär det ingen stor skillnad, men kraven på hur vi företag får behandla personuppgifter har skärpts.

Jag Josef, som driver Josefs Fönsterputs & Städ tycker att det är viktigt att hålla en hög skyddsnivå på era personuppgifter.
Alla personuppgifter som är sparade används bara i syfte att fakturera, bokföra och vidarebefodra RUT -uppgifter till Skatteverket. Dina Personuppgifter sparas på ett säkert sätt och kommer inte vidarebefodras till andra personer eller företag som inte ingår i Verksamheten (Josefs fönsterputs & Städ).

Dina Personuppgifter kommer att sparas så länge du är kund hos oss. (maximalt ett år efter avslutad kundrelation)
Du som kund har rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig.
Josefs fönsterputs & Städ är skyldig att rätta dina personuppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

Tack för ert förtroende!

Vill du veta mer om GDPR?

Läs mer på datainspektionens hemsida.

Har du frågor och synpunkter?
Välkommen att kontakta oss på tel. 070 026 07 15 eller under [email protected]

 

Här finns vi!

Halmstad, Laholm, Båstad, Steninge, Getinge, Haverdal, Harplinge, Kvibille, Slättåkra, Nissaström, Gullbrandstorp, Holm, Åled, Oskarström, Tylösand, Skedala, Simlångsdalen, Trönninge, Tönnersjö, Eldsberga, Veinge, Mellbystrand, Skummeslövsstrand