Matt & Möbeltvätt

Nöjdhetsgaranti

12års erfarenhet

Miljöbil

Försäkrade

Matt & möbeltvätt till Privat- och Företag

Ett rent Hem - en ren arbetsmiljö

Mattvätt & Möbeltvätt i Halland

Josefs Fönsterputs erbjuder möbeltvätt i Halland och har lång erfarenhet inom branschen. Vi strävar alltid efter att möblerna ska bli så rena som möjligt och att du som kund ska bli nöjd med vår service och resultatet på dina möbler. 

I våra möbler samlas det lätt damm, bakterier och kvalster som inte syns med blotta ögat. För att fräscha upp dina möbler och rengöra ordentligt krävs en riktig möbelrengöring som går ner på djupet

De flesta fläckar på möbler avlägsnas genom att använda rätt fläckborttagning och/eller maskinrengöring för att uppnå bäst effekt. Genom regelbunden möbeltvätt förlängs möblernas livslängd och luftkvaliteten i ert hem eller arbetsplats förbättras. 

Vi utför möbeltvätt av alla slags möbler i södra Halland och vi arbetar endast med professionell utrustning vilket ger ett utmärkt resultat. Era möbler, mattor och madrasser får förbättrat utseende och känsla, de upplevs som nya igen. 

 

Fördelar med Josefs Fönsterputs

 • Håller det vi lovar
 • Noggrann Mattvätt / Möbeltvätt
 • Lämnar rent efter oss
 • Många års erfarenhet
 • Serviceinriktad
 • Håller tiden
 • Nöjdhetsgaranti
 • Miljöbil
 • Lokalt företag
 • Försäkrade

Bra att veta innan besöket

*Har du inte möjlighet hjälper jag dig gärna med detta.

Vanliga Frågor

Hur fungerar en mattvätt / möbeltvätt?

Mattvätten fungerar enligt tvätt-sugprincipen. Först behandlar vi textilier med en special tvättmedel. Finns det fläckar behandlar vi de med med rätt medel. Sen tvättar vi ut tvättmedel med rent vatten. Det görs så att den sprutar ut vatten på textilen som sedan sugs upp och hamnar i en separat tank för smutsvatten. Textilier lämnas lätt fuktig men inte blöt.

Vilka fördelar finns det med matt & möbeltvätt?

 • odörborttagning
 • Fläckborttagning
 • Luftkvaliteten förbättras
 • Renare och fräschare möbel och matta

När kan jag använda möbler igen?

Möbler är torra ca. 2–24 timmar efter rengöring.

När kan jag går på mattan efter tvätten?

Du kan gå på mattan direkt efter tvätten, men för bästa resultat vänta om möjligt tills det har torkat helt.

Vad kostar mattvätt / möbeltvätt?

MATTVÄTT kostar mellan 79kr-139kr/m², mycket beror på hur stora ytor det är samt vilken typ av matta.

MÖBELTVÄTT kostar för en fåtölj ca.750kr  för en soffa 2-sits ca.950kr. Har du fler saker som ska tvättas erbjuder vi ett individuellt pris!

Är det RUT-avdrag på matt / möbeltvätt?

Tyvärr godkänner Skatteverket inte längre RUT-avdrag för möbeltvätt och mattvätt!

Behöver jag vara på plats?

Ja, men har du inte möjlighet till detta hittar vi en lösning. 

Om jag inte är nöjd med tvätten?

Tveka inte att höra av dig, vi vill ha dig kvar som kund och strävar konstant att bli bättre. Därför uppskattar vi när du kontaktar oss och berättar vad vi kan göra bättre. Eftersom vi har nöjdhetsgarantin kommer vi lösa detta.

 Vi finns nära dig i Halmstad, Laholm med omnejd!

Nöjdhetsgaranti

När du anlitar oss för Matt & Möbeltvätt i södra Halland ska du känna dig trygg med att du får ett kvalitetsjobb, till ett bra pris. Prisvärd kvalitet, helt enkelt. Nöjda kunder är vad vi lever av och det som har gjort att vi kunnat fortsätta att växa.

Det är därför vi erbjuder nöjd kund-garanti. Är du inte nöjd är vi inte heller nöjda och kommer att anstränga oss till det yttersta för att rätta till det som blivit fel. Klarar vi i slutändan inte av att göra dig till en nöjd kund behöver du inte betala. Det garanterar vi.

Här finns vi!

Halmstad, Laholm, Båstad, Steninge, Getinge, Haverdal, Harplinge, Kvibille, Slättåkra, Nissaström, Gullbrandstorp, Holm, Åled, Oskarström, Tylösand, Skedala, Simlångsdalen, Trönninge, Tönnersjö, Eldsberga, Veinge, Mellbystrand, Skummeslövsstrand